Kauden toinen SM-sarjan osakilpailu käytiin Turussa Jyrkkälän radalla. Kisaan lähdettiin hyvillä mielin hyvin sujuneen Jyväskylän kisan ja välissä ajettujen hyvien treenien pohjalta.

Jerellä lähti heti aamun harjoituksista ajo sujumaan ja auto tuntui hyvältä. Aika eristä ensimmäinen sujui hyvin, mutta kahteen viimeiseen sitten tuli ongelmia edessä peippailleen (noin 1,5-2 sekunttia kierroksella hitaamman) kanssakilpailijan toimesta. Auto ja kuski kuitenkin toimi moitteetta. Tuloksena lopulta aika-ajojen 25. sija ja paikka 1/4A nousufinaalin 5. lähtöruudusta. Sieltä sitten hakemaan sijoitusta 4 nousijan joukkoon, jonne oli 6-7 kuskilla täysi mahdollisuus.

Jere ajoikin tyylilleen uskollisena itsensä varmalla ajolla semifinaaleihin, tosin siihen hiukan avitti muiden epäonni. Yhtä kaikki Jeren paikka semi A:n 12. ruudussa ja tavoitteeksi asetettu 20 parhaan joukkoon sijoittuminen. Semifinaali sujui Jeren osalta hyvin, vaikkakin osittain meni kärkikuskien väistelyyn, kun saivat kierroksella kiinni. Jere oli omassa erässään 10. ja toisen erän ajettua tuloksissa lopulta 21. 34 kuljettajan joukossa. Ihan ei vielä vauhti riittänyt 20 joukkoon, mutta ei se kauaskaan jäänyt.

Lisäksi suoritimme mukana olleen Saarelan Mikan kanssa Jämsän Kaitsun mekkaukset. Kaitsu sijoittui 15.

Tästä jatketaan kohti Nokian FO:ta (2.7.) ja Vantaan SM:ää (15.7.).

Kiitokset kaikille tukeneille ja Saarelan Mikalle mekkaus avusta.