Kauden toinen SM-sarjan kilpailu käytiin Jyväskylässä 27.6.2015. Kisa oli Jeren ensimmäinen SM-sarjan kisa tällä kaudella, koska Turun kisa jouduttiin jättämään rippijuhlien takia väliin.

Lauantai päivä valkeni puoli pilvisenä ja sateen uhka oli ilmeinen, mutta kisaa lähdettiin ajamaan ilman sen suurempia tavoitteita, kun edelleenkään ei oltu päästy treenaamaan ollenkaan sateisten kelien ja hajonneen starttiboxin takia.

Harjoituserät menikin Jerellä tuntumaa hakiessa rataan ja ajamiseen. Aika erissä Jere paransi koko ajan ajoaan ja oli lopulta 22. 26 kuljettajan joukossa ja 1/4 finaaliin lähdettiin hakemaan paikkaa semifinaalista ruudusta 6. Jere ajoi pitkään sijasta 4, mutta parin pienen virheen takia putosi sijalle 6 ja varmisti paikan 1/2B finaalin 11 ruudusta.

Semeistä lähdettiinkin sitten vain hakemaan lisää kokemusta ja pääasia oli, että päästiin yleensäkin ajamaan kilpaa. Jere ajoi suht varmaa ajoa ja muiden kohdatessa pieniä vastoinkäymisiä, Jere nosti itsensä sijalle 10 omassa erässään. Sitten jäätiinkin odottelemaan pää finaalia, jossa olisi ollut mekkarilla 45 minuutin nosto vuoro, mutta juuri ennen finaalin alkua taivas repesi ja vettä tuli siinä määrin, että kisa keskeytettiin ja semifinaalien tulokset jäivät voimaan.

Semifinaalien tulokset yhteenlaskettuna Jeren sijoitus oli lopulta 21. eli ilman harjoittelua ihan hyvä tulos. Tästä jatketaan kohti Vantaan FO-kisaa 4.7.2015.