Kauden toinen Finnish Open kisa käytiin Nokian syheröisellä radalla 19 polttis kuskin voimin. Kisaan lähdettiin hyvillä mielin hyvin menneen Turun kisan jälkeen ja sen jälkeen Kavilassa ajettujen treenien, jotka myöskin sujuivat moitteetta.

Päivä lähtikin Jerellä hyvin käyntiin. Harjoitusten perusteella tehdyn receedin jälkeen Jere nousi kuumaan ryhmään. Aika-ajoissa jatkettiin siitä mihin harjoituksissa jäätiin ja Jere ajoi tasaisen varmaa ajoa ja päätyi 11. ja semi A:n 6. ruutuun. Semeistä 5 parasta kummastakin pääsi A-finaaliin ja näin tavoite oli siellä, joka tulikin muiden pienen epäonnen ja Jeren tasaisen ajon kautta. Lopulta tuloksena A-finaalin 9. ruutu.

Finaaliin lähdettiin hakemaan hyvää ajoa ja mahdollista sijoituksen parannusta. Finaali sujuikin hyvin ja Jere taisteli pitkään sijasta 6, mutta muutamien virheiden seurauksena taipui sijalle 8. Yhtkaikki kisa oli kaikkinensa hyvä ja Jere sai rutkasti kokemusta ja huomasi, että pystyy haastamaan kovempia kuskeja vauhdin puolesta. Lisäksi kalusto toimi moitteetta koko kisapäivän.

Tästä jatketaan kohti Vantaan SM-kisaa 15.7.

Kiitokset tukijoille ja kannustajille!