Jeren kausi alkoi 23.5.2015 Turun Jyrkkälässä järjestetyssä Finnish Open sarjan ensimmäisellä kisalla.

Kisasta itsessään ei ollut mitään odotuksia, koska emme olleet kerinneet yhtään treenaamaan radalla. Ainoastaan kaluston osalta oli pari tankillista ajettu kotipihalla tarkistusten merkeissä.

Aamun kaksi ekaa harjoitus kierrosta jouduttiin jättämään väliin yöllä olleen sateen takia ja näin ollen ensimmäinen aika-ajo muutettiin harjoitukseksi, joka päästiin ajamaan hyväkuntoisella radalla. Jere ajoikin todella varovaisesti ja haki tuntumaa hiukan muutettuun rataan ja autoon. Best lap oli 47,8.

Ensimmäinen aikaerä  olikin paljon parempaa esitystä ja paras kierrosaika parani yli kahdella sekunnilla. Toisella aika-ajo kierroksella Jere jatkoi siitä mihin ensimmäisellä jäätiin ja taas putosi parhaasta kierrosajasta pois parin sekunnin verran. Parasta kuitenkin ajamisessa oli tasaiset kierros ajat keskenään. Aika-ajojen jälkeen oli semifiinalien vuoro ja Jere oli päätynyt B-finaaliin , josta viisi parasta nousi A-finaaliin ja loput b-finaaliin.

Semifinaali olikin sitten hiukka hankala, kun takasiipi päätti irrota toiselta puolelta pienen volttisarjan seurauksena, jota sitten muutamaan kertaan nostamassa ollut Jämsän Kaitsu laitteli paikalleen, että ajosta jotain tulisi, tästä hänelle kiitos.

Finaaleja ajettiin kaksi, joissa kummassakin Jere sijoittui 4. ja tulipa tuolla päivän paras henkilökohtainen kierrosaikakin 43,1 eli parannusta päivän aikana 4,7 sekunttia best lapissa. Jeren lopullinen sijoitus oli 14. 20 kuljettajan joukossa eli ei kuitenkaan huono lopputulos ihan kylmiltään lähdettyyn kisaan. Niin ja saihan Jere kisasta tsemppari palkinnon päivän suorituksistaan.

Tästä jatketaan kohti seuraavia kisoja ja kesää. Jerellä kuitenkin seuraavana rippileiri, jonka seurauksena kauden SM-avaus jää väliin, mutta JKL:ssä 27.6. sitten taas ollaan mukana ja vauhdissa.