Kauden 2015 kolmas SM-sarjan kisa käytiin Nokialla, joka oli Jeren osalta vasta toinen sarjan kisoista. Lähtökohdat kisaan oli hiukka paremmat, kuin edellisiin, koska olimme kerinneet treenaamaan pariin otteeseen. Tosin olihan kyllä pientä jännitystäkin, kun oli uusi auto (Losi 3.0) ja moottori (Reds R7 Evoke) ensimmäistä kertaa kisa käytössä.

Aamun treeneistä lähdettiin hakemaan tuntumaa rataan ja autoon. Jere olikin heti tyytyväinen auton käyttäytymiseen ja toimintaan. Harjoitus erien jälkeen jatkettiin aika-ajoihin, jotka sujuivat nousujohteisesti ilman mitään suurempia virheitä. Jere oli aika-ajojen jälkeen sijalla 26 ja näinollen 1/4B finaalissa lähtöruudussa 5, josta sitten lähdettiin hakemaan sijoitusta erän neljän parhaimman joukkoon ja nousua semifinaaliin. Jere taistelikin koko erän ajan pääsystä nousuun, mutta parin pienen virheen seurauksena jäi harmittavan 5 sekunttia nousupaikasta.

Jeren lopullinen sijoitus oli 27. 30 kilpailijan joukosta. Sijoituksesta huolimatta päivä oli hyvä, koska Jere pystyi ajamaan koko päivän tasaisia kierroksia ja on joukossa, jossa sijoitukset voi muuttua suuntaan jos toiseen hiukan päivästä riippuen.

Seuraava kilpailu onkin heti tulevana 31.7.-2.8.2015 viikonloppuna Vantaalla PM ja 4. SM-kisan merkeissä.

Olli papalle ja Pirkolle vielä kiitos yösija sponssauksesta!