Kauden 2014 3. ja samalla viimeinen Finnish Open sarjan kilpailu käytiin Jeren kotiradalla Salon Kavilassa. Kilpailuun oli ilmoittautunut 11 M8 (polttis) kuskia ja 7 M8e (sähkö) kuskia. Kuitenkin 4 polttis kuskia perui sairastumisten yms. takia tulemisensa, joten heitäkään ei sitten jäänyt kuin 7.

Aamulla ajettiin harjoituserät, jotka ajettiin polttis kuskien osalta 2 erä ryhmänä. Jeren harjoitusajot näytti jo hyvältä ja se antoikin toiveita hyvästä päivästä ja tietenkin loi positiivisen mielialan tekemiseen niin kuskille kuin mekkarillekin.

Alkueriin sitten ryhmät yhdistettiin, kun kerran kuskeja oli niin vähän. Jere jatkoi siitä mihin harjoituksissa jäi ja teki välillä sankastakin pölystä huolimatta tasaista työtä ollen heti kovimman kärki kolmikon Salonen, Mylläri ja Mört takana neljäntenä. Alkuerien jälkeen päätettiin ettei semifinaalia ajettaisi vaan siirryttäisiin suoraan 45 minuutin finaaliin.

Luonto kuitenkin päätti toisin ja lopetti kisat ennen aikojaan noin tunnin kestäneen ukkoskuuron muodossa. Näin ollen Jeren sijoitus oli kilpailussa lopulta 4. ja koko sarjassa sijoitukseksi tuli 7. vaikka Vantaan kisa jäi sairastumisen takia ajamatta.

Jeren seurakaveri Petri Mylläri oli 2. kisassa ja samoin koko sarjassa 2. Niistä onnittelut hänelle ja tsemppiä Ruotsiin PM-kisoihin!

Kiitokset taasen kaikille mukana olleille ja tukijoille! Tästä jatketaan kohti seuraavaa koitosta Vantaan SM-osakilpailua 16.8.2014