Kausi aloiteltiin Turun FO-kisalla. Kisaa ennen oli saatu neljä treeni kertaa alle, eli enemmän kuin koko viime kaudella yhteensä.

Ensimmäisellä treeni kierroksella tuli pieniä sähkö murheita ja ajo jäi kesken, mutta vika oli paikallistettu välittömästi ja oli helposti ja nopeasti korjattavissa. Toinen harjoitus kierros sujuikin paremmin vaikkakaan Jere ei saanut kolmea peräkkäistä tasaista kierrosta aikaiseksi.

Aika eriin lähdettiin hakemaan hyviä sijoituksia kovassa seurassa ja kolmen ajetun kierroksen jälkeen Jeren sijoitus oli 17. ja paikka oli B-finaalin 7. lähtöruudussa.

45 minuutin finaaliin lähdettiin asenteella, että suunta on vain ylöspäin. Jeren lähtö ei vain sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, kun heti ensimmäisessä mutkassa, joku takaa lähteneistä törmäili Jeren auton ulos radalta ja sijoitus tipahti joukon viimeiseksi. Jere kuitenkin nosti itsensä pian taistelemaan sijoista 3-6. Finaalin edetessä rupesi kanssa kilpailijoita tippumaan teknisten murheiden saattelemana ja Jere nousi sijalle kolme, jonka hän varmasti piti loppuun asti!

Jere oli lopulta 13. 20 kilpailijan joukosta ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kisaan, joka on Jyväskylässä 28.5.2016. Jyväskylän kisa on kauden ensimmäinen SM-osakilpailu!