Kauden viimeinen Finnish Open sarjan kisa käytiin Nokialla 15.8.2015. Kisa oli samalla meille kauden päätös. Kisaan lähdettiin hyvillä mielin ja hauskaa pitämään vaikkakin siinä oli hiukan panostakin, koska Jerellä oli mahdollisuudet sarjan kolmen kärkeen. Auto oli käyty PM-kisojen jälkeen läpi ja joitakin jumittuneita laakereita oli vaihdettu, lisäksi Jeren vanha auto oli huollettu Tuomaisen Petrille, joka lainasi sitä kisassa.

Kisa lähti Jeren osalta hiukan tahmeahkosti liikkeelle, koska auton takapää käyttäytyi joltisenkin oudosti. Auton takapäästä puuttui vetopito, eikä siihen auttanut oikein renkaat eikä säätäminen. Siinä onkin sitten keväälle mietittävää, mitä asialle voidaan tehdä.

Harjoitusten jälkeen Jere oli toiseksi viimeisenä 14 ajajan joukosta. Aika ajoihin lähdettiin hakemaan parannusta, mutta toisin kävi ja Jere oli Joukon toiseksi viimeinen jälleen.

Finaali eriin lähdettiin sitten vain ajelemaan ja pitämään hauskaa, koska auton vikuroivaa perää ei oltu saatu kuriin ja lisäksi ilta aurinko, joka paistoi suoraan ajajien silmiin, haittasi ainakin Jeren ajoa oikein toden teolla.

Jere oli lopulta kilpailun 13. 14 ajajan joukosta. Mutta sarjan lopulliseksi tulokseksi ristiin menneiden pisteiden takia tuli 5. joka ei todellakaan ollut huono. FO-sarjassa oli kaiken kaikkiaan yli 30 kuskia kauden aikana. Lisäksi Jere oli SM- sarjassa 25. yli 50 kuljettajan joukosta. Eli loppujen lopuksi kausi oli kohtuu hyvä, vaikka ei kerittykkään treenaamaan kuin kolme kertaa.

Tästä jatketaan uuden kauden suunnittelua ja Jere pelailee talven koripalloa, kuntoa keräillen.

Vielä lopuksi KIITOS KAIKILLE TUKIJOILLE!!!